Albanci trguju organima, Hrvati ratni zločinci: Tiktoker opisao Evropu i napravio haos VIDEO

Tiktoker nadimka Inspector20000 objavio je snimak u kom vređa evropske zemlje i uspeo je u nešto više od minut i po da razbesni skoro celu Evropu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.10.2022.

15:29

Albanci trguju organima, Hrvati ratni zločinci: Tiktoker opisao Evropu i napravio haos VIDEO
Foto: Alexander Lukatskiy/shutterstock

Za Albaniju je rekao da su oni "trgovci organima koji žive na Balkanu", za Andoru se upitao "zašto uopšte postoji", dok je na primer za Belgiju rekao da "ni nije prava država". Za Bosnu i Hercegovinu je rekao da je to "centrala ratnih zločina". "Jeste li videli njihovu etničku mapu? J****e!" dodao je.

Bugarima je poručio da su "samo siromašni", a dotakao se i Hrvatske. I ne, nije spominjao turizam ili sunce i more... "Hrvati su počinili ratne zločine za koje su čak i Nemci mislili da su previše", rekao je pa uzeo pauzu. "Brate...", zatim je dodao s neodobravanjem.

Za Nemačku i Rusiju nije rekao ništa, samo je ćutao pred kamerom, a Grcima je, na primer, poručio da su "nekad bili centar sveta, a sad su samo lenji i stalno se žale na Tursku".
@inspector20000

We Are Huncho Hopping To Clean Music For Many Years And Minutes

♬ Aesthetic - Tollan Kim

Pola miliona pregleda

Snimak je u dan od objave lajkovalo preko 70 hiljada ljudi, a pregledana je preko pola miliona puta. Osvanuli su i brojni komentari stanovnika spomenutih zemalja. Koji nisu bili srećni.

"Bome se nisi suzdržavao na Hrvatskoj", pisali su mu neki. "Nije rekao nijednu laž", odgovorili su drugi.

"Ja sam Bošnjak, hvala na odličnoj analizi", javljali su se stanovnici BiH.

Bilo je i onih koji su ga prozvali "rasistom", no tiktokera to nije previše taknulo. Najavio je da stiže i drugi deo serijala u kojem će spomenuti Srbiju, Sloveniju, Ukrajinu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: