"Srce mi je slomljeno": Otkriven uzrok smrti Robija Koltrejna FOTO

Glumac Robi Koltrejn, najpoznatiji po ulozi Hagrida u filmovima o Hariju Poteru preminuo je u 72. godini, a sada je otkriven i uzrok njegove smrti.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 23.10.2022.

08:57

Foto: Profimedia

Kako piše Dedlajn, Koltrejn je preminuo usled višestrukog otkazivanja organa, a u izveštaju piše da imao i sepsu, infekciju donjih disajnih puteva i srčani zastoj.

Takođe, već nekom vreme se borio sa gojaznošću i dijabetesom tipa 2.

Podsetimo, vest o njegovoj smrti potresla je ljude širom sveta, a od njega su se oprostile i brojne kolege i prijatelji, među kojima je i Danijel Redklif.

"Robi je bio jedan od najsmešnijih ljudi koje sam upoznao i stalno nas je kao decu zasmejavao na setu", napisao je Redklif.

Nije samo Hagrid iz "Harija Potera" – sve uloge po kojima ćemo pamtiti čuvenog Robija Koltrejna

Ni Rupert Grin, koji je u filmovima o Hariju Poteru glumio Rona, nije krio tugu zbog smrti starijeg kolege.

"Srce mi se slomilo kad sam čuo da Robija više nema. Nikada neću zaboraviti njegov miris cigara i lepka za bradu - predivna kombinacija", napisao je on i dodao kako niko drugi ne bi mogao da glumi Hagrida, osim Robija.

"Baš kao što je Hagrid bio u knjigama i filmovima, Robi je bio u životu - topao, saosećajan i smešan. Čovek velikog srca koji je i dalje pazio na nas čak i decenijama kasnije. Vidimo se na drugoj strani Bobser", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: