Ćerka Đorđa Balaševića: "Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje..."

Beba Balašević, mlađa ćerka Panonskog mornara, nedavno je, odgovarajući na jedan komentar u objavi na Fejsbuku otkrila da snima dokumentarni film o svom ocu.

Život

Izvor: Hello magazine

Četvrtak, 06.10.2022.

14:52

Ćerka Đorđa Balaševića:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da za života nije bio omiljen u nekim krugovima, da su mnogi osporavali njegov lik i rad, pogrešno tumačili njegove reči i izjave, što slučajno, što namerno, pa će se Beba u projektu koji najavljuje dotaći i tih tema. "One noći kada je Đole otišao, sećam se da sam pored ogromne tuge bila zgrožena emisijama koje su izvesne televizije brže-bolje organizovale i lupetanjima takozvanih novinara koji elementarne stvari o njemu nisu znali, sve vreme ga nazivajući 'naš Đole'. Isti oni koji su ga godinama bezočno pljuvali", glasio je komentar.

"Nešto od toga videla sam posle nekog vremena. Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje. Tome će biti posvećen i jedan deo dokumentarca."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

189 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: