Baka Prase pravio haos u SUP-u? Stigla prekršajna prijava: "Izvinite što sam bio majmun" FOTO

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod imenom Baka Prase, danas je pozvan na saslušanje u policiju, i, kako navode domaći mediji, jutjuber se "nedolično ponašao" ispred SUP-a, nakon čega je dobio prekršajnu prijavu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.10.2022.

14:22

Baka Prase pravio haos u SUP-u? Stigla prekršajna prijava:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Ilićevo saslušanje nema veze ni sa jednim slučajem o kojima je bio ispitivan do sada.

Naime, kako navodi pomenuti medij, Baka je od strane organa reda bio saslušan zbog narkotika, odnosno videa koji je snimao pre nekoliko godina, a tokom kojeg je navodno koristio nedozvoljene supstance.

Međutim, kako javljaju domaći mediji, zbog nedoličnog ponašanja ispred Uprave policije za grad Beograd, jutjuber Baka Prase dobiće i prekršajnu prijavu.

Kako izvor za "Blic" kaže, Bogdanu Iliću preti kazna u iznosu od 5. 000 do 10.000 dinara zavisno od odluke sudije.

"Policija mu je napisala kaznu za nedolično ponašanje, a onda prisutnima tražila lične karte kako bi svedočili o onome što je Ilić radio na ulazu u policiju", otkrio je izvor.
Foto: printskrin/B92.net/Instagram:bakaprase
Ilić se oglasio na svom Instagram profilu i izvinio zbog navodnog nedoličnog ponašanja.

"Izvinjavam se policiji na neprikaldnom ponašanju (pokazivanje srednjeg prsta), namera nije bila nepoštovanje za institucije već poruka za medije. Hvala inspektorima na korektnom i profesionalnom postupanju. Izvinite što sam bio majmun", napisao je Ilić.

Inače, njemu je nedavno i ugašen kanal na Jutjubu koji je brojao više od dva miliona pretplatnika, a jutjuber je napravio novi kanal, ali i dalje pokušava da vrati stari.

"Pokušavam da ga vratim, ali ne znam da li ću uspeti", rekao je Ilić pre nekoliko dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: