Margo Robi i Kara Delevinj u klinču: Opšta tuča, fotografu slomljena ruka, ona bosa i raščupana

Britanski producenti i prijatelji poznate australijske glumice Margo Robi, te engleske manekenke i glumice Kare Delevinj navodno su uhapšeni nakon incidenta s paparacom u Argentini.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.10.2022.

12:29

Margo Robi i Kara Delevinj u klinču: Opšta tuča, fotografu slomljena ruka, ona bosa i raščupana
Foto: Profimedia

Pretpostavlja se da su glumice večerale u restoranu Patagonija sur u Buenos Ajresu kada su im oko tri sata ujutro prišli fotografi.

Poslovni partner Margo Robi i filmski producent Džouzi Meknamara te producent Žak Hopkins navodno su se umešali u tuču s paparacom Pedrom Albertom Orkuerom ispred restorana kada je Orkueri slomljena ruka.

Meknamara i Hopkins uhapšeni su i odvedeni u policijsku stanicu na ispitivanje. 32-godišnja Robi i 30-godišnja Kara Delevinj napustile su mesto događaja. S dvojicom producenata družile su se u popularnom restoranu koji vodi slavni argentinski kuvar Francis Malman kada su doputovale s Nedelje mode u Parizu.
Foto: Profimedia
U trenutku kada se dogodio incident s fotografom, glumice su odlazile u automobil. Pretpostavlja se da su svedoci pozvali hitnu pomoć kada je izbila svađa, a Orkijera je prevezen u bolnicu na dalje lečenje zbog povrede.

Meknamara i Hopkins pojavili su se na sudu dok su Margo Robi i Kara Delevinj kasnije istog dana avionom odletele na jug Argentine.

Vest dolazi nakon što je Margo Robi izgledala uzrujano nekoliko sati nakon što je početkom ovoga meseca napustila dom svoje bliske prijateljice Delevinj. To je usledilo nakon što se Kara Delevinj pojavila bosa i raščupana na aerodromu.

Margo Robi je viđena kako izlazi iz iznajmljene kuće u zapadnom Holivudu kako bi otišla na aerodrom u Los Anđelesu, ali nije jasno da li je Kara Delevinj bila u kući dok je Margo bila tamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: