Megan i Hari se bore da zaustave emitovanje dokumentarca: Ne žele da svet čuje šta su sve rekli

Pokajanje, "peglanje" stvari, korist... Megan Markl i princ Hari žele da izmene dokumentarac koji su snimili u saradnji sa Netfliksom kao i da odlože njegovo emitovanje.

Život

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

09:40

Megan i Hari se bore da zaustave emitovanje dokumentarca: Ne žele da svet čuje šta su sve rekli
Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl prave dramatičan preokret u svojim predstojećim projektima nakon smrti kraljice Elizabete II, reklo je više izvora za "Pejdž siks".

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više od godinu dana radili su na dokumentarnom filmu u okviru višemilionskog ugovora sa Netfliksom. Šefovi ove produkcijske kuće, koji još nisu ni zvanično objavili projekat sa njima, nadali su se da će dokumentarni film emitovati u decembru nakon pete sezone "Krune“. Poznati par sada želi da izvrši još izmena kao i da potencijalno pomeri prikazivanje do 2023.

I memoari princa Harija pomereni su za sledeću godinu iako je trebalo da budu objavljeni za dva meseca.

Brojni poznavaoci odnosa na britanskom dvoru rekli su da će Harijev otac, kralj Čarls III, odložiti dodelu titule princa i princeze unucima Arčiju (3) i Lilibet (1), dok ne budu objavljeni različiti medijski projekti njegovog mlađeg sina i snaje.

Megan i Hari učestvovali su u uređivanju knjige i dokumentarca, a izvori sada kažu da par želi da povuče ili umanji većinu onoga što su rekli o kralju Čarlsu, kraljici supruzi Kamili, princu Vilijamu i Kejt Midlton, piše Blic.

"Uveliko se pregovara. Čujem da Hari i Megan žele da se dokumentarac odloži do sledeće godine, žele da odustanu", poručio je izvor.

Jedan visokopozicionirani insajder iz Netlfiksa je rekao: "Netfliks je želeo da emisija bude spremna za striming u decembru. Vrši se veliki pritisak na izvršnog direktora Teda Sarandosa, koji je u vezi sa Harijem i Megan, da se ova emisija završi".

Odnosi Megan, Harija i dvora su više nego komplikovani. U njihovoj odluci sigurno je važnu ulogu odigralo poštovanje prema kraljici, kao i sprečavanje novih skandala tamana nakon što se porodična situacija koliko-toliko popravila. Tu su i titule, a i verovatno više i ne žele da makar u javnosti budu glavni pokretači afera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: