Razveo se Petar Strugar posle dve godine braka

Poznati glumac, Petar Stugar, razveo se od svoje supruge Olje. Iako se za njegov brak nije mnogo znalo, neimenovani izvor je domaćim medijima preneo informaciju da je glumčev brak okončan.

Život

Izvor: Blic

Četvrtak, 29.09.2022.

21:02

Razveo se Petar Strugar posle dve godine braka
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

"Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu", kaže izvor za "Blic" i dodaje:

"Njihov odnos je proistekao iz prijateljstva, pa će tako i nastaviti.Treća osoba nije kriva za razlaz, pa tako nema prostora za razne spekulacije. Ono što je bitno da su njih dvoje posvećeni sinu, kako bi mu obezbedilo bezbrižno detinjstvo.

Glumac nije želeo da komentariše detalje iz privatnog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: