Pripremali je pa saopštili; Objavljen tačan uzrok smrti kraljice

Izgleda da su za snrt kraljice Elizabete Druge odlučili da sve u potpunosti pripreme, pa su i samo javljanje članovima porodice i prijatelja odlučili da malo odlože.

Život

Izvor: Klix

Četvrtak, 29.09.2022.

16:46

Pripremali je pa saopštili; Objavljen tačan uzrok smrti kraljice
Foto:Profimedia

Kraljica Elizabeta II umrla je od "starosti" 8. septembra u 15:10 sati, potvrđeno je iz njene umrlice. Izvod iz matične knjige umrle kraljice potpisala je njena ćerka, koja je bila sa njom u poslednja 24 sata

Smrt pokojne kraljice registrovana je u Aberdenširu 16. septembra 2022. i sada je stvar javnog zapisa. Upis u Nacionalni knjigu Škotske, koji je danas objavljen, takođe je potpisala njena kćerka, kraljevska princeza.

Sertifikat takođe potvrđuje i da su neki od kraljičine bliske porodice još uvek bili u avionu na putu za Balmoral kada je Elizabeta umrla. Premijerki Britanije Liz Trus je rečeno za smrt u 16:30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: