Dru Barimor o teškom detinjstvu: "Alkohol sam počela da pijem sa devet godina, vezivali su me"

Glumica Dru Barimor u svom je podcastu "Drew's News" ispričala je detalje svog teškog detinjstva. Otkrila je da u njenoj kući nije bilo dozvoljeno da se jede slatko, pa se u ormaru sakrivala kako bi pojela čokoladu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2022.

09:39

Dru Barimor o teškom detinjstvu:
Foto: Profimedia

Njena majka Džejdi, kaže Dru, bila je jako rigorozna i nije htela da se njena deca ugoje. No kad je reč o porocima, s tim nije imala problem.

Dru je rekla da je prvo alkoholno piće popila kad je imala devet godina, a marihuanu je probala s deset. Još ranije je priznala da je s 13 godina bila dvaput na odvikavanju od droge, a majka ju je poslala i u psihijatrijsku ustanovu.

"Tamo nije bilo vrdanja, a kada bi došlo do takve situacije, tada bi nas vezali", rekla je glumica.

"Izlazila sam u klubove i izbegavala školu, bila sam potpuno izvan kontrole", dodala je.

Kaže da je pronašla način kako da oprosti mami.

"Verujem da se osećala kao da ne postoji drugi izlaz. Sigurno je živela s mnogo krivice svih ovih godina. Napravila je čudovište i sigurno je živela s mnogo boli", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: