Dva psa kralja Čarlsa i Kamile ulaze u istoriju

Po prvi put u svojoj dugoj istoriji, usvojeni psi Bet i Blubel useljavaju se u Bakingemsku palatu.

Život

Izvor: Klix

Nedelja, 25.09.2022.

18:01

Dva psa kralja Čarlsa i Kamile ulaze u istoriju
Foto:Profimedia

Naime, kralj Čarls i njegova supruga Kamila udomili su dva psa 2017. godine. Bet je napuštena, a Blubel je pronađena u šumi, bez krzna i sa ranama na telu.
Dva Džek Rasel terijera sa puno ljubavi i milovanja oporavila su se i čak su se pojavila na naslovnoj strani časopisa Countri Life.

U julu ove godine, Kamila je pozvala ljude da posete skloništa koja brinu o napuštenim životinjama i usvoje psa ili mačku.

"Dva puta sam videla koliko je to jednostavno. Posle izolacije, ima mnogo pasa i mačaka koji traže dom. Zato posetite prihvatilište i pronađite prijatelja za ceo život", rekla je ona.

Kralj Čarls je veliki ljubitelj pasa, baš kao i njegova majka. Razlikovali su se samo po tome što je ona bila ljubitelj Korgija, dok je on više voleo Džek Rasel terijere, a imao je i labradora Harvija.

Podsećanja radi, kralj i kraljica supruga nastavljaju da žive u Klarens Hausu dok čekaju završetak renoviranja Bakingemske palate. Čim mogu da se usele, dovode sa sobom pomenuta dva psa, Bet i Blubel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: