Baka Prase: "Pokušavaju da me nameste, džaba kad sam čist"

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase juče se odazvao pozivu policije te proveo preko sat vremena na informativnom razgovoru u svojstvu građanina.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2022.

14:53

Baka Prase:
Foto:Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages

Ilić je davao iskaz preko sat vremena u odeljenju za visokotehnološki kriminal, zbog, kako navode pojedini domaći mediji, prijava Željka Mitrovića.

Jutjuber se oglasio na Instagram profilu i postavljajući fotografiju službene beleške o obaveštenju primljenom od građana i objasnio situaciju svojim pratiocima.

"Pokušava da me namesti u policiji. Džabe kad sam čist i kad su tamo svi moja braća", rekao je Ilić uz fotografiju.

Podsetimo, dok je davao iskaz, Ilić je predao svoj telefon prijatelju koji je obaveštavao jutjuberove pratioce preko Instagrama o razvoju situacije.

"Dao mi je svoj profil da vas obaveštavam i sačekam dok ne izađe, ali nema ga već sat vremena", rekao je tada prijatelj koji ga čekao ispred institucije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: