Kralj Čarls i Kamila se podsmevali tradicionalnom pevanju: "Elizabeta, ustani iz groba" VIDEO

Tokom prinčevske karijere kralj Čarls je zajedno sa svojom suprugom Kamilom 2017. posetio Kanadu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.09.2022.

18:02

Kralj Čarls i Kamila se podsmevali tradicionalnom pevanju:
Foto:EPA/ NEIL HALL

Dok još nije stupio na presto, kralja Čarlsa je javnost prozrela zbog afere koju je imao sa svojom sadašnjom suprugom Kamilom Parker Bouls. Njegovo ponašanje i ranije je bilo primećeno, sada je pod još većom lupom javnosti i samim tim se pojavljauju razni video-zapisi koji prikazuju sve segmente poslovnog, ali i privatnog života.

Monarhu je trenutno presto mač sa dve oštrice, jer će sada morati da ima taktiku za pridobijanje dela javnosti koji ga ne poštuje. U moru intrigantnih privatnih snimaka razgovora sa zabranicom još dok mu je bila ljubavnica našao se i ovaj, apsolutno bezazlen, a opet dovoljno upečatljiv.

Naime, dok je još bio princ, Čarls je zajedno sa svojom suprugom Kamilom 2017. otišao u Kanadu, službena poseta je zahtevala od njega da prati i priređeni nastup dve devojke koje su primenjivale tehniku grlenog pevanja.

Grleno pevanje je posebna tehnika pevanja s neobičnom artikulacijom u grlu. Originalan je i zanimljiv, privlači pažnju i fascinira svojim neobičnim zvukom.

Međutim, koliko god to bilo deo jedne tradicije, očigledno je Čarlsu i Kamili bilo neizmerno smešno, jer nisu moglu da se suzdrže. Takva reakcija je izazvala bes kod mnogih koji su ovaj video-snimak tek sada videli, a neki koji su već bili upućeni u ovo komentarisali su da je ovakav vid ponašanja jedan od razloga zbog kojih im se ne sviđa monarh koji je sada stupio na presto Velike Britanije.

"Elizabeta, ustani iz groba u sledećoj sezoni", "Elizabeta ne bi nikada ovo uradila", "Dajana ne bi nikad", pisalo je u komentarima.

"Za nekoga ko je rođen i odrastao da bude kralj, sigurno mu nedostaje poštovanja i staloženosti. To očekujete od nekoga ko je na toj poziciji", stajalo je u drugom komentaru.
@metisvero #greenscreenvideo #greenscreen wish i could pull a Harry Styles on them <3 #BOLTBEATREMIX #nativetiktok #indigenous #metis #metistiktok #indigenoustiktok #canada #charlesandcamilla ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: