I tri prsta, i parada: Elit Elektra pozvala na Prajd VIDEO

Transrodna pevačica Elit Elektra pozvala je javnost na Prajd, pokazujući u video-formatu da su parada i Republika Srbija komplementarni.

Život

Izvor: B92

Petak, 16.09.2022.

14:05

I tri prsta, i parada: Elit Elektra pozvala na Prajd VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Elit Elektra nastupaće na Tašmajdanu u okviru Evroprajd nedelje, nakon što su koncertne manifestacije pomerene sa Kalemegdana na ovu lokaciju.

Pevačica je u promotivnom spotu obučena u venčanicu, i u haljinu duginih boja, te diže tri prsta, koja su joj takođe istetovairana na leđima.

Elektrin patriotizam ogleda se i u činjenici da na butini ima istetoviranu celui azbuku.

Podsetimo, organizatori Evroprajda predali su danas Vladi Srbije peticiju sa 27.000 potpisa u kojoj se traži održavanje Prajda nakon što je MUP dva puta zabranio šetnju. Upravni sud podržao je odluku MUP-a.

Zabranjen Prajd; Goran Miletić za B92.net: "Šetnju ne mogu da spreče, razočaran sam"

Saopštili su i novu rutu subotnje šetnje – od Ustavnog suda do Tašmajdana, prenose beogradski mediji.

Miletić je na vanrednoj konferenciji za medije ispred Vlade Srbije rekao da će se najavljena šetnja sutra desiti i da predstavnici Evroprajda instistiraju na tome da se održi u formatu u kome je predviđena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: