Tvrdi da je sin kralja Čarlsa i Kamile, a sada je digao javnost na noge: "Moraće da urade DNK" FOTO

"Titula ga neće spasti od suda", tvrdi Sajmon Dorante Dej

Život

Izvor: B92

Sreda, 14.09.2022.

13:59

Tvrdi da je sin kralja Čarlsa i Kamile, a sada je digao javnost na noge:
Foto: Profimedia © Roland Hoskins/Daily Mail/dmg media Licensing

Već više od decenije kraljevska porodica trpi medijske, ali i pravne pritiske, iza kojih stoji 56-godišnji Sajmon Dorante Dej. Smrt kraljice Elizabete opet je pokrenula stare teme, a jedna od najvećih je svakako Sajmon, koji tvrdi da je sin princa (sada kralja) Čarlsa i Kamile Parker Bouls.

Naime, Dorante tvrdi da je on plod njihove ljubavi još iz period ranog pubertetskog zabavljanja i da je kao sin maloletnika dat na usvajanje, zatim preseljen u Australiju i zaboravljen od svojih roditelja. Nije poznato kakvim tačno dokazima raspolaže, međutim, interesantno je da se sud nije oglušio na njegove zahteve i odbacio ih kao neosnovane.

Kralj Čarls ljut: "Svaki prokleti put" VIDEO

Dorante sada zahteva da novoustoličeni engleski kralj Čarls III pristane na DNK test, kojim bi se utvrdilo da li su optužbe koje je izneo osnovane. U razgovoru sa advokatima Sajmon tvrdi da je dobio potvrdu da titula neće amnestirati njegovog navodnog oca od testiranja:

Kad je besan kralj Čarls ne tera sluge samo da mu pomeraju olovke, ima još 4 specifična zahteva

"Advokati su me uverili da status monarha ne može da spreči Čarlsa da ukoliko dobije nalog od suda, napravi DNK test. Iako je ogromna moć u njegovim rukama, pred zakonom moramo biti svi isti. Isto važi i za Kamilu", izjavio je za engleski Kanal 7.

"Ne bojim ih se. Ja mogu pomeriti planine ako to želim. Samo me pravda zanima", zaključio je mogući naslednik engleske krune.

Primetili su nešto čudno; Od čega boluje novi kralj Čarls?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: