Žizel Bundšen i Tom Brejdi pred razvodom? Manekenka napustila dom; "Ako ćeš ti da nastaviš, i ja ću"

Brazilska manekenka Žizel Bundšen i NFL igrač Tom Brejdi su trenutno u svađi, piše Pejdž Siks.

Život

Izvor: B92

Petak, 02.09.2022.

13:22

Žizel Bundšen i Tom Brejdi pred razvodom? Manekenka napustila dom;
Foto: Profimedia

Manekenka je napustila njihovo porodično imanje na Floridi i otišla na Kostariku nakon niza žestokih rasprava oko Brejdijeve odluke da nastavi da igra za Nacionalnu ligu američkog fudbala iako je prethodno odlučio da ide u penziju.

"Tom i Žizel su trenutno u svađi", rekao je izvor za Page Six, dodajući da se to paru već događalo, ali da bi se u prošlosti uvek pomirili.

Vest dolazi nakon što je zvezda američkog fudbala propustila 11 dana treninga u avgustu. Na pitanje o njegovu nestanku, Brejdi je rekao da se radi o ličnim stvarima.

"Svako ima različite situacije sa kojima se nosi. Svi imamo zaista jedinstvene izazove u životu. Imam 45 godina, čoveče. Mnogo toga se događa", objasnio je.

Bračni par se venčao 2009. godine i imaju dvoje dece, 14-godišnjeg Benjamina i 9-godišnju Vivian.

"Imali su problema u svom braku zbog njegove odluke da se povuče. Žizel je uvek bila ta koja bi bila s decom", rekao je jedan izvor.

"Dogovorili su se da će se povući kako bi se usredsredio na porodicu, a onda se predomislio", dodao je.

U maju je 42-godišnja Bundšen izjavila za britanski "Vog" da smatra da odnosi nisu jednostavni iako mnogi vole tako da veruju.

"Potreban je rad da biste bili stvarno usklađeni sa nekim, pogotovo nakon što imate decu", rekla je i dodala da je njegov fokus na karijeri, a njen na deci.

Kao što se Brejdi predomislio u vezi svog odlaska u penziju, tako je i Bundšen ponovo počela da radi, pa tako trenutno snima novu kampanju za "Burberry".

"Kao da je Žizel rekla Pa, ako ćeš ti nastaviti svoju karijeru, i ja ću", rekao je drugi izvor i otkrio da je trenutno izrazito ogorčena.

Brejdi je 2020. godine priznao u razgovoru s voditeljem Hauardom Sternom da se njegova supruga oseća da ne radi dovoljno za svoju porodicu.

"Nije bila zadovoljna našim brakom. Stoga sam morao nešto da promenim. Ona je htela reći: Pa, da, naravno da ti ovo odgovara, ali meni ne odgovara, objasnio je misleći na to što se najviše fokusirao na svoju karijeru.

Nedavno je Brejdi priznao da mora da bude mnogo bolji u balansiranju svoje karijere i provođenja vremena sa svojom porodicom.

"Kada ne radim, imam mnogo vremena za svoju porodicu i uživam u tome", rekao je.

"Ipak, mogu da budem bolji u tome tako da neprestano pokušavam da budem bolji svaki dan", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: