Dženifer Lopez van sebe zbog privatnog snimka nje i Afleka: "To je naša intima" VIDEO

Dženifer Lopez želi da obožavatelji prestanu da objavljuju video njene serenade Benu Afleku na njihovom venčanju u Džordžiji.

Život

Izvor: Net.hr

Ponedeljak, 29.08.2022.

19:50

Dženifer Lopez van sebe zbog privatnog snimka nje i Afleka:
Foto: Profimedia

Sporni video

Lopez i Aflek zakonski su se venčali 17. jula na intimnom venčanju u Las Vegasu. Prošlog vikenda priredili su mnogo veće slavlje na glumčevom imanju u Rajsborou u Galiji. Navodno je tamo trebalo da se venčaju pre gotovo 20 godina kada su Lopez i Aflek prvi put bili pred oltarom.

U snimku, koju je izvorno objavio TMZ, Lopez se vidi kako peva i pleše u jednoj od svojih Ralf Loren haljina dok Aflek sedi ispred nje. Zvučalo je kao da Lopez peva novu, posebnu pesmu uz "Can't get enough".

Besna Dženifer

Nakon što je video dospeo na naslovnice, na Instagramu je objavljena trostruka pretnja, a Dženifer je rekla da je video "ukrao" i medijima prodao gost venčanja jer su svi potpisali ugovor o tajnosti podataka (NDA).

"Ovo je snimljeno bez dopuštenja. Tačka. I ko god da je to učinio iskoristio je naš privatni trenutak", komentarisala je Lopez na profilu obožavatelja. "Ne znam odakle vam to jer smo imali NDA i zamolili smo sve da ne dele ništa s našeg venčanja. To je naš izbor hoćemo li podeliti. Sve što objavim privatno je OnTheJLO i to je za deljenje s mojim obožavateljima. Što ću učiniti kada budem spremna. Ovo je ukradeno bez našeg pristanka i prodato za novac. Hvala vam što brinete, volim vas", poručila je Lopez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: