Dr Dre umalo umro u bolnici: "Lekari su zvali moju porodicu da se oprostimo"

Legendarni američki reper Dr Dre mislio je da će umreti nakon što je pretrpeo aneurizmu mozga prošlog januara.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 21.08.2022.

12:44

Dr Dre umalo umro u bolnici:
Foto: Profimedia

Reper je u okviru gostovanja u jednom podkastu u domovini otkrio da je njegovo stanje bilo toliko loše da su doktori zapravo pozvali članove njegove porodice da ga posete kako bi dobili priliku da se oproste.

“Ja sam bio u bolnici i nisu dozvoljavali nikome da dođe zbog kovida. Ipak su dozvolili mojoj porodici da uđe. Kasnije sam saznao – zvali su ih da se oproste, jer su mislili da odlazim sa ovog sveta”, ispričao je reper.

On je dve nedelje proveo na intenzivnoj nezi.

“Zbog onoga što se dešavalo u mom mozgu, morali su da me bude svakih sat-dva tokom dve nedelje da bih uradio neke testove. U osnovi liči to na testove trezvenosti, poput dodirivanja nosa, trljanja petom o listove…”, prisetio se Dr Dre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: