- Vesti -

Objavljene fotografije modrica Anđeline Džoli: "Bred me je zgrabio za ramena i tresao" FOTO

Objavljene su fotografije modrica Anđeline Džoli (47) koje je navodno zadobila tokom fizičkog obračuna s bivšim mužem Bredom Pitom (58) u njihovom privatnom avionu 2016. godine. Glumica je fotografije dala na uvid FBI-ju, a na njima se vide modrice na šaci i laktu.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: Profimedia, Kevin Winter
Foto: Profimedia, Kevin Winter

Anđelina tvrdi da ju je tokom tog leta Pit odveo u toalet u avionu, zgrabio je za ramena i tresao dok je vikao kako im uništava porodicu, stoji u izveštaju FBI-ja. Pit s druge strane negira sve tvrdnje svoje bivše žene.

Tokom tog leta jedan od sinova nazvao je Pita šu***om dok su stajali ispred vrata toaleta, Pit je izgledao kao da će napasti sina, stoga je Anđelina uskočila u svađu. Ona ga je uhvatila s leđa za vrat kako bi ga obuzdala, a on je zabacio telo unazad, zbog čega je Anđelina udarila u stolice iza njih. Glumica tvrdi da je zbog toga zadobila povrede leđa i lakta, kao i ranu koja izgleda poput opekotine na ruci.

Crno-bele fotografije, koje su uključene u izveštaj FBI-ja, pokazuju modrice na Anđelininoj šaci i laktu.

Anđelina tvrdi kako se Pit tokom celog leta ponašao čudno, neprestano se bunio i vikao na decu. Cela porodica je bila u šoku zbog njegovog ponašanja.

"Bila sam smrznuta i uplašena, nisam znala šta da učinim", rekla je glumica.

Anđelina Džoli je rekla da je vladala napeta situacija između nje i njenog bivšeg supruga, dodajući da se zbog Pitovih postupaka u privatnom avionu 2016. osećala poput taoca, otkriva izveštaj FBI-ja. Pit je, s druge strane, zadobio samo ogrebotinu od incidenta, za koju glumica tvrdi da može biti od nje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 165 idi na stranu