Obrt; Ana Nikolić: Gejeve podržavam, ali Paradu ponosa bih zabranila; "Sram te bre bilo" FOTO

Tvrdi da je "miševi nisu baš dobro razumeli".

Život

Izvor: B92

Petak, 19.08.2022.

14:46

Default images

Pevačica Ana Nikolić je jučerašnje izjave, stritkno upućene protiv održavanja manifestacije "Europride" u Beogradu, ipak netom ublažila i objasnila na svom instagram profilu.

Naime pop zvezda je sve one koji su negativno komentarisali izjavu koju je dala za medije, nazvala miševima, a potom je i revidirala svoje stavove prema istopolno orijentisanoj populaciji.

Ana Nikolić osudila Paradu ponosa; reakcije nemilosrdne: "Mi smo te stvorili", "Popij lekove"

"Svi znaju da podržavam gej populaciju, i uvek sam. Ne podržavam "paradiranje" kao stil života. Da li se radi o seksualnom, verskom, ili kom god opredeljenju. Kao što ne podržavam ni paradiranje statusnim simbolima."

Ređali su se i oprečni komentari ispod objave: " Treba dodati i to da su nekada žene paradirale za prava i slobodu da bi ti mogla danas polugola hodati. Sram te bre bilo!";

Anatema na Anu Brnabić, episkop pozvao na nasilje; Maja Šenk: "Nedopustivo, ovo je sekularna država"

"Bravo Ana !Retka zenska osoba sa estrade koja prica istinu I stoji iza svake svoje reci ..A to sto ostali cuju i vide to sto oni zele cuti I videti to je vec stvar njihove percepcije..",

Kao i "Draga Ana, da li stvarno ne razumes koja je poenta parade? Da li zaista ne vidis u kakvom homofobnom drustvu zivimo, gay ljudi zive u STRAHU u Srbiji. Nije sloboda 4 zida, ni ti nisi u 4 zida i sigurno nebi volela da te neko napadne ili povredi jer si prosetala gradom sa nekim koga volis. Molim te, ako vec nemas gay prijatelja da ti objasni movement, obrazuj se ako vec “podrzavas” gay ljude, jer zaista ne razumem kako mozes da podrzavas nekoga za koga ne zelis da ima glas ili da bude vidljiv u drustvu a pogotovo ako je diskriminovan kao sto je gay populacija u Srbiji"

Vujadin Savić pozvao na zabranu Prajda, Mirka pokušala da ga "opere"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: