Grajms hoće vilenjačke uši: Ilon Mask se odmah javio, iako je bivša

Bivša devojka Ilona Maska, umetnica poznata pod imenom Grajms, ove nedelje na Tviteru je napisala kako želi da ima vilenjačke uši i da će postići željeni izgled estetskom intervencijom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.08.2022.

11:00

Grajms hoće vilenjačke uši: Ilon Mask se odmah javio, iako je bivša
Foto: Profimedia

U nizu tvitova objavljenih u ponedeljak 34-godišnja muzičarka rekla je da je pre dve godine zakazala termin kod sjajnog plastičnog hirurga jer želi "vilenjačke uši", piše Pipl (People).

Posle Ilona Maska – Karl Marks FOTO

Grajms je raspravljala o svojoj želji za "navlakama za vampirske zube" i "modifikatorima za vilenjačke uši".

"Kao muzičarki ova se operacija čini riskantnom, ali ja sam to želela celi život", istakla je Grajms.

Riskantna operacija

U utorak je Ilon Mask, s kojim Grajms ima dvoje dece, odgovorio na tvit, napisavši: "Loša strana operacije verovatno nadmašuje dobre."

Grajms je odgovorila: "Tužno je što sam rođena samo nekoliko generacija prerano".

Mask i Grajms prvi put su se povezali na Tviteru 2018. godine i debitovali su kao par na Met gali te godine. Dobili su sina X Æ A-12 u maju 2020. godine, a Grajms je ranije ove godine za Veniti fer otkrila da je paru surogat majka u decembru 2021. rodila devojčicu po imenu Exa Dark Sideræl (koju zovu Y).

Grajms je takođe rekla za Veniti fer da osnivača kompanije Spejs X smatra svojim dečkom, uprkos tome što je Mask prošlog septembra rekao da su njih dvoje "polurazdvojeni, ali se i dalje vole".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: