Ana Nikolić osudila Paradu ponosa; reakcije nemilosrdne: "Mi smo te stvorili", "Popij lekove"

Nakon fudbalera Vujadina Savića koji je pozivao na zabranu Evroprajda, Parade ponosa, koja će idućeg meseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta, pevačica Ana Nikolić prvo nije imala šta da kaže, da bi potom održala tiradu pred novinarima.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.08.2022.

15:31

Ana Nikolić osudila Paradu ponosa; reakcije nemilosrdne:
Foto: Printskrin/TV Prva

Pevačica je rekla prvo da nije imala pojma da se Evroprajd dešava, da bi potom rekla da nema nikakav stav o gej populaciji, ali to je nije zaustavilo da nastavi da priča na ovu temu.

Ocenila je da su sveštena lica bila u pravu u osudi Prajda, da bi se ispravila i rekla da "ne treba baš osuditi". Međutim, nastavila je izlaganje.

Anatema na Anu Brnabić, episkop pozvao na nasilje; Maja Šenk: "Nedopustivo, ovo je sekularna država"

"Mislim, sve to što je transparentno... ja isto to mislim i kada ljudi nose sve one oznake, mi hrišćani pravoslavci nosimo krst, ne idemo u mantijama na bazen. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim, kao i ovi što šetaju i paradiraju. Kog si ti opredeljenja, šta to koga briga? Ja nosim svoj krst, ili sam gej ili nisam gej, ali zašto neko mora da bude toliko transparentan? Ja osuđujem isto kao i Crkva. Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt? Ne razumem pitanje", rekla je Ana Nikolić. Tviter je reagovao na njene grube reči.

Vujadin Savić pozvao na zabranu Prajda, Mirka pokušala da ga "opere"

"E svaka čast, Ana Nikolić, upravo si izgubila 80% svojih obožavalaca, uživaj u siromaštvu", "Jao ona s**e po Prajdu a karijeru joj izgradili pe**ri", "Došlo je vreme da sa oprostimo od Ane Nikolić. Sada provereno spava sama umotana u homofobiju", "Popij lekove", neke su od reakcija na izjavu Ane Nikolić.

Obrt; Ana Nikolić: Gejeve podržavam, ali paradu bih zabranila "Sram te bre bilo" FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

184 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: