Kolinda Grabar Kitarović je bila Zelenski pre Zelenskog: Strogo vojnički FOTO

Bivša hrvatska predsednica ne može da odoli vojničkim uniformama.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.08.2022.

11:56

Default images

Kolinda Grabar Kitarović, energična bivša predsednica Hrvatske, oduvek je svojim stajlingom izazivala oprečne komentare u javnosti. I dok na zvaničnim banketima i ceremonijama koristi priliku da eksponira svu svoju ženstvenost, svakodnevni izbor garderobe joj je, primetili smo, vrlo "vojnički".

Maskirne pantalone, u jednima je svojevremeno i krečila stan, neizostavni su komad koji bira u opuštenim dnevnim aktivnostima, pa je tako ponovo u javnosti viđena u jednom takvom primerku, dok je na jedrenjaku obilazila ostrvo Kornat.

U međuvremenu svratila je na ručak u jedan od divnih ribljih restorana na Lopudu i tamo se fotografisala sa domaćinom i osobljem, opet obučena u bež majicu i bermude, koje su gravitirale između safarija i vojne opreme.

Ipak, ispod fotografije komentatori su se uglavnom fokusirali na Kolindine noge, iznoseći sijaset komplimenata na račun desno orijentisane hrvatske političarke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: