Ksenija, sine, ode tata u rat: Ćerka ruskog ministra odbrane Šojgua provocira u toplesu FOTO

Mezimica ruskog ministra odbrane, uprkos trenutnoj situaciji, objavljuje fotografije sa plaže.

Život

Izvor: B92

Petak, 12.08.2022.

11:54

Ksenija, sine, ode tata u rat: Ćerka ruskog ministra odbrane Šojgua provocira u toplesu FOTO
Foto: Profimedia

Ksenija Šojgu, mlađa ćerka Sergeja Šojgua i predsednica ruske triatlon federacije, ne miruje. Ova 31-godišnja majka jednogodišnje devojčice i supruga Alekseja Stoljarova, najuticajnijeg ruskog fitnes blogera, iskoristila je priliku da se pohvali zategnutim telom dok se sunča na obali Crnog mora.

U toplesu, odenuta u oskudan donji deo kupaćeg kostima i nasmejana, drži nepoznatu osobu za stopalo dok joj je na licu osmeh zadovoljstva.

Iako su mišljenja o Ksenijinom angažmanu na društvenim mrežama oprečna i idu od onoga "njena stvar, nije kriva što joj je tata u ratu" do "kako može da pozira skoro gola dok deca u Ukrajni ginu?", izgleda da se Šojguova naslednica ne obazire.

Nije se mnogo uznemirila ni u martu, kada je vrlo tendenciozno na socijalnim mrežama objavila fotografiju svoje kćerke, tada šestomesečne bebe, odenute u plavo-žutu kombinaciju, što je bila jasna aluzija na boje ukrajinske zastave.

Tada su se komentatori obrušili na nju:

"Želim vašoj porodici i njenim narednim generacijama isti bol koji sada oseća svaka majka i svako dete u Ukrajini."

Drugi komentator je pitao: „Molim vas, recite nam – kako spavate noću? Da li vam nešto smeta? 'Krv nevine dece Ukrajine je na vašim rukama. Nikada vam nećemo oprostiti."

Ipak ovakvi komentari ne sprečavaju Kseniju da uprkos ratu i sveopštoj krizi objavljuje fotografije koje aludiraju da je u njenom životu sve u najboljem redu, pa da je čak uspela i da ode na letovanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: