Vesti -

Teorija zavere postala viralna: "Kijanu Rivs i Sandra Bulok su vampiri" VIDEO

Ne, nisu uhvaćeni kako piju krv ili se pretvaraju u šišmiševe. Teoretičar zavere se samo pita kako je moguće da toliko dobro nose svoje godine, a kao dokaz nudi i fotografije iz davnih vremena

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Teorija zavere na TikToku postala je viralna nakon što je jedan korisnik utvrdio da ima dokaze kako su holivudske zvezde, uključujući Kijanu Rivsa i Sandru Bulok pravi, pravcati vampiri.

"Preslični da bi to bilo slučajno"

Teoriju je podelio korisnik TikToka @iammrconspiracy, a prema njoj brojne slavne osobe imaju dvojnike iz prethodnih razdoblja koji su toliko neverovatno slični da su sigurno to same zvezde koje su preživele vekove.

Izgledaju kao da uopšte ne stare

Kolege iz franšize "Brzina" Kijanu (57) i Sandra (58) osim po odličnim filmovima, poznati su i po tome što izgledaju kao da uopšte ne stare. Objašnjenje nije briga o vlastitom telu, nego to što piju krv.

Zvezde među kojima su Robert Patinson, Džoni Dep, Edi Marfi, Kvin Latifa, Nikolas Kejdž, Džon Travolta, Metju Mekonahi, Sofija Vergara i Džej Zi takođe su "optuženi" da su vampiri u viralnom videu.

Prikazana uz svoje navodne dvojnike u isečku od 40 sekundi, teorija objašnjava: "Jesu li ove slavne osobe vampiri? Neki od ovih su čisti dvojnici. Ili su to oni? To je nestvarno. Čudno je, zar ne?"

Sa Marfijem je malo pogrešio

Ipak, među brojnim fotografijama, već je uočena prevara. Odgovarajući na izvornu objavu, jedan oštrooki korisnik istakao je da je portret dvojnika korišćen za Edija Marfija zapravo portret zvezde koji je korišćen u njegovoj komediji "The Haunted Mansio"n iz 2003. godine.

Napisali su: "Onaj Edi Marfi je doslovno on, to je iz filma koji je snimio pod nazivom Ukleta vila."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu