Zvezda platforme Onli fans optužena da je ubila dečka: Izbola ga u Majamiju

Zvezda platforme Onli fans (OnlyFans) koja je nasmrt izbola svog dečka u Majamiju uhapšena je u sredu na Havajima i očekuje se da će biti optužena za ubistvo drugog stepena, saopštile su vlasti.

Život

Izvor: Telegraf

Četvrtak, 11.08.2022.

17:21

Zvezda platforme Onli fans optužena da je ubila dečka: Izbola ga u Majamiju
Foto: Printscreen Instagram

U saopštenju, havajska policijska uprava je saopštila da je izdat nalog za hapšenje Kortni Kleni (26) zbog navodnog ubistva drugog stepena smrtonosnim oružjem. Kortni Kleni je privedena zbog ubistva Kristijana Tobija Obumselija 3. aprila dok je bila na rehabilitaciji zbog zloupotrebe supstanci i posttraumatskog stresnog poremećaja, rekao je njen advokat Frank Prijeto, potvrđujući komentare koje je prvi objavio Majami herald.

Ona je zadržana u pritvorskom centru na Istočnim Havajima i očekivalo se da će se u četvrtak prvi put pojaviti u lokalnom okružnom sudu, saopštilo je odeljenje. Na kraju postupka biće izručena Floridi.

Kancelarija državnog tužioca 11. sudskog okruga saopštila je da će u četvrtak objaviti optužbe u vezi sa ubistvom Obumselija.

Policijska uprava Majamija ranije je opisala Obumselijevu smrt kao incident vezan za nasilje u porodici koji je uključivao fizičku svađu i završio ubodom nožem.

U izjavi, Prijeto, koji je ranije opisao vezu para kao "očigledno toksičnu", rekao je da je "potpuno šokiran" hapšenjem Klenijeve zbog "jasnih dokaza o samoodbrani u ovoj stvari".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: