Bikovićevi fanovi se obrušili na njegovu devojku: "Grozna je, blokira tvoje obožavatelje" FOTO

Otkad su se u novembru prošle godine zajedno pojavili na premijeri filma "Južni vetar", glumac Miloš Biković i pravnica Ivana Malić izazivaju pažnju domaće, ali i svetske javnosti. Par se nedavno vratio sa Balija, a jedna fotografija koja je osvanula na profilu poznatog glumca izazvala je raspravu na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2022.

11:50

Default images

Zaljubljeni par iskoristio je letnji odmor da poseti Bali i uživa u romantičnom putovanju na egzotičnu destinaciju.

Iako su se već vratili u Beograd i svojim svakodnevnim obavezama, glumac je mislima i dalje na letovanju, sudeći prema fotografijama na Instagramu.
"Pauza za kafu znači još jedno 100.000 kalorija iz kolača… ali nismo na kolače svratili. Nego na kafu. Jer vodimo računa da ne jedemo te gluposti", napisao je Biković ispod zajedničke fotografije.

Ispod fotografije su se nizale reči oduševljenja lepotom mladog para – da su najlepši par, da "ni kafa ni kolači ne mogu da utiču na njihovu lepotu" i da je Biković "izveo kolač na kafu" misleći na prelepu Ivanu.

Ipak, ono što nam je posebno privuklo pažnju jesu komentari ostrašćenih Bikovićevih fanova koji, čini se, i ne simpatišu njegovu izabranicu.

Ako se može verovati nemalom broju komentara, nekolicina Bikovićevih obožavalaca ne gaji simpatije prema njegovoj devojci, jer je, kako kažu, blokirala njegove fanove sa drugog profila.

"Kako to možete dopustiti nakon što je ponizila vaše obožavatelje, uključujući i vas! Pisala je sa svog drugog računa (profila, prim. aut). Ponižavala je vaše bivše devojke, pisala Vam ispod postova da ste loša osoba... Ljudi joj neće oprostiti za sve grozne ludorije, pomirite se se tim", "Imali ste toliko lepih žena koje nisu blokirale ili slale pritužbe vašim obožavateljima kao @ivanamalic_ !! To je potpuno nepoštovanje, nisam očekivao od vas da vas nije briga. Užasno. Nastavite ovaj cirkus, Bravo!!", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod ove fotografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: