Danas nominovana za Oskara ali žali zbog golišavih scena: "Pritiskali su me"

Holivudska glumica Amanda Sajfred otkrila je da joj je sada žao što na početku karijere nije umela da se odupre pritisku da se skine pred kamerama.

Život

Izvor: klix.ba

Sreda, 10.08.2022.

19:39

Danas nominovana za Oskara ali žali zbog golišavih scena:
Foto: Profimedia

Iako je sada ponosna na svoju karijeru, prisetila se svojih početaka i pogrešnih odluka koje je donela jer je bila neiskusna.

"Imam 19 godina, hodam okolo bez donjeg veša. Kako sam dopustila da se to dogodi?", zapitala se Amanda u razgovoru za Porter.

Sajfrid, koja je prošle godine dobila nominaciju za Oskara za svoju ulogu u filmu "Mank", znala je i zašto je "dopustila" da joj se to dogodi.

"Imala sam 19 godina i nisam želela nikoga da naljutim i samo sam htela da zadržim svoj posao", dodala je ona.

Amanda je započela karijeru u sapunicama pojavljujući se u "As The World Turns" i "All My Children", a proslavila se ulogom u filmu "Mean Girls".

Glumica ima petogodišnju kćerku Ninu i dvogodišnjeg sina Tomasa sa suprugom Tomasom Sadoskim za kog se udala u martu 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: