Gitarista pronađen mrtav – sin optužen za ubistvo

Gord Luis (65), jedan od saosnivača kanadske pank rok-grupe "Tinejdž hed" (Teenage Head), pronađen je mrtav u svom stanu u Hamiltonu. Telo su pronašli policajci, a kako mediji pišu, njegov sin Džonatan Luis (41) je osumnjičen i optužen za ubistvo.

Život

Izvor: B92

Sreda, 10.08.2022.

16:59

Gitarista pronađen mrtav – sin optužen za ubistvo
Foto: Profimedia

Prema saopštenju policije, gitarista je bio mrtav dva ili tri dana pre nego što je telo pronađeno.

Detektivka iz Hamiltona Sara Bek rekla je da je policija posetila Gordov stan nakon što je na adrese različitih medija stigao niz mejlova sa informacijom o mrtvoj osobi.

Policija je saopštila da izgleda da su Gord i Džonatan živeli zajedno.

"Džonatan je uhapšen ubrzo nakon što je policija stigla u stambenu zgradu", rekla je detektivka Bek.

Gordov brat Brajan potvrdio je tužnu vest.

"To je gubitak voljenog brata i veoma komplikovana situacija", rekao je on opisavši Gorda kao "nežnog, umetničkog i muzički inspirativnog, punog ljubavi i odanog".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: