Džon Travolta skrhan zbog smrti Olivije Njuton-Džon: "Tvoj sam od kako sam te prvi put ugledao" FOTO

Nakon što su stigle vesti da je australijska glumica i pevačica Olivija Njuton Džon umrla u 74. godini, nakon dugogodišnje borbe s karcinomom dojke na društvenim mrežama se ubrzo oglasio njen glumački partner iz kultnog "Briljantina", glumac Džon Travolta (68).

Život

Izvor: 24sata.hr

Utorak, 09.08.2022.

08:04

Džon Travolta skrhan zbog smrti Olivije Njuton-Džon:
Foto: Profimedia

"Moja najdraža Olivija, činila si naše živote toliko boljima! Tvoj uticaj je bio neverovatan. Puno te volim. Videćemo se ponovno na kraju puta i bićemo zajedno. Tvoj, od kada sam te prvi put ugledao do zauvek! Tvoj Deni, tvoj Džon", napisao je Travolta na Instagramu.

Uz objavu je podelio fotografiju Olivije iz 1974. godine iz serije fotografija koje su snimane za potrebe njenog albuma "If You Love Me, Let Me Go".

Olivija je nizala muzičke uspehe i nagrade još i pre kultne uloge devojke Sendi u filmskoj adaptaciji brodvejskog mjuzikla "Briljantin" ('Grease') iz 1978. godine. Zahvaljujući uspehu filma Njuton-Džon je postala međunarodna zvezda.

Džon Travolta je u filmu glumio Denija, grubog ali nežnog buntovnika koji je bio slab na Sendi. Iako su u to vreme kružile glasine da su Džon i Olivija par i u pravom životu, oni su to opovrgnuli, ali su uvek imali prijateljski odnos. Nakon "Briljantina" glumica više nije postigla filmski uspeh takvih razmera. S Travoltom je zajedno glumila i u filmu "Dve duše" iz 1983. godine.

Iako kasnije nije postigla veliki uspeh na filmskom platnu dobro joj je išlo u muzičkoj karijeri. Početkom osamdesetih je promenila svoj imidž i predstavila se u seksi, sportskom izdanju za svoj sledeći album, "Physical" koji je uključivao hit "Let's Get Physical".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: