Alek Boldvin podržao koleginicu, pa usledile kritike: "Šta je sa ljudima koje je zamalo ubila?"

Glumica En Hejč doživela je tešku saobraćajnu nesreću u petak u Los Anđelesu kada se "zakucala" u kuću. Ona se trenutno nalazi u stabilnom stanju. Podrška glumici stiže sa svih strana, ali i osude zbog izazivanja nesreće, čije su posledice mogle da budu mnogo gore.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.08.2022.

12:56

Alek Boldvin podržao koleginicu, pa usledile kritike:
Foto: Profimedia

Glumac Alek Boldvin našao se na meti kritika nakon što je objavio novi video na svom Instagram profilu u kojem šalje podršku glumici En Hejč.

Naime, 53-godišnja glumica je u petak doživela tešku saobraćajnu nesreću kada se pri brzini od 150 km/h zakucala u kuću, navodno u alkoholisanom stanju.

Boldvin je u svom videu nazvao Hejč "neverovatno talentovanom ženom" i zamolio svoje obožavaoce da pošalju ljubav i podršku glumici.

"Želim da uputim svoje najbolje želje i svu svoju ljubav En Hejč", rekao je glumac koji se i dalje suočava sa nadzorom zbog slučaja koji se dogodio na snimanju filma "Rust" kada je Boldvin usmrtio snimateljku Halinu Hačins u oktobru prošle godine.

Glumica u stabilnom stanju nakon nesreće: "Porodica moli za privatnost"

"En je moja stara prijateljica. Nema puno žena sa kojima sam radio, a koje su hrabre na način na koji je En hrabra", dodao je Boldvin.

"Volim te, En i mislim da si izrazito talentovana osoba. Nadam se da je sve u redu, nadam se da ćeš prebroditi ovo. Moje srce je uz tebe", istakao je.

"Žao mi je što ti se dogodila ova tragična stvar i šaljem ti svu svoju ljubav. Svi mi se pridružite u slanju podrške i ljubavi predivnoj En Hejč", zaključio je glumac.
Ovaj njegov video nije naišao na dobru reakciju njegovih fanova, pa su se ispod snimka ređali komentari poput: "Šta je sa ljudima koje je zamalo ubila?", "Je l' ona važnija?"

Među poznatim ličnostima je takođe bilo različitih reakcija.

Glumica Rozana Arket objavila je na svom Tviter profilu: "En Hejdč je u bolnici teško povređena u nesreći. Ovo je stvarno tragično. Molite se za nju.‘

Enin bivši parner Džejms Taper s kojim glumica ima 13-godišnjeg sina Atlasa se takođe oglasio na svom instagram profilu

"Misli i molitve za ovu divnu ženu, glumicu i majku večeras. Volim te", napisao je Taper.
No drugi su kritikovali Hejč, jer je svojim automobilom udarila u kuću brzinom od 150 kilometara na sat nakon čega je kuća izgorela.

Ranije je uslikana sa nečim što je izgledalo kao boca vodke, a govorila je o konzumiranju vodke sa lovcima na vino u epizodi svoga podkasta koji je objavljen nekoliko sati pre nesreće.

"Pila je i vozila", rekao je glumac Denis Depu i dodao: "En Hejč mora što pre da ide na rehabilitaciju. Verovatno će biti uhapšena i optužena nakon što je puste iz bolnice."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: