Posle teške saobraćajne nesreće preminuo glumac Rodžer Mozli

Glumac Rodžer E. Mozli, najpoznatiji po ulozi pilota Teodora TC-ja Kalvina u seriji "Magnum", preminuo je u nedelju. Imao je 83 godine, a vest o smrti potvrdila je njegova ćerka.

Život

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 08.08.2022.

10:41

Posle teške saobraćajne nesreće preminuo glumac Rodžer Mozli
Foto: Profimedia, Collection Christophel © Largo Entertainment / JVC Entertainment Networks

Mozli je umro okružen porodicom nakon što je prošle nedelje povređen u saobraćajnoj nesreći u kojoj je ostao paralisan i u kritičnom stanju.

"Nikada ne bismo mogli da oplakujemo ​​tako neverovatnog čoveka. On bi mrzeo da bilo ko plače zbog njega. Vreme je da proslavimo nasleđe koje nam je svima ostavio. Volim te, tata. I ti si voleo mene. Teška srca govorim o ovome, ali sam jaka. Brinuću se za mamu, tvoju ljubav koju si voleo gotovo 60 godina. Dobro si me odgajio i ona je u dobrim rukama. Budi miran", poručila je Mozlijeva ćerka u oproštajnoj poruci na Fejsbuku.

Mozli je glumio u više od 150 epizoda serije "Magnum", s Tomom Selekom. Igrao je i u serijama "Sanford and Son", "Brod ljubavi" (Love Boat), "Kodžak" (Kojak), "The Rockford Files", "Starski i Hač" i desetinama drugih TV serija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: