Holivudski glumac stao uz Novaka: Đoković je najbolji svih vremena

Popularni američki glumac Adam Boldvin poslao je glasnu podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Život

Izvor: Novosti

Subota, 06.08.2022.

11:48

Default images

Holivudski glumac koji je poznat po ulogama u filmu "Dan nezavisnosti" "Svemirski brod spokoj", "Patriota" kao i serijama "Čak" i "Kasl" pružio je podršku najboljem teniseru Srbije pred moguće učešće na Ju-Es openu.

Boldvin je istakao da svaki turnir koji Novaku Đokoviću zabrani učešće zbog odluke da se ne vakciniše baca mrlju na sebe, a takođe je naglasio da je Nole najbolji igrač svih vremena.

"Da li je moguće?" – Jelena Đoković zapanjena komentarom teniskog magazina

"Svaki turnir koji mu zabrani učešće zato što autonomiju svog tela stavlja na prvo mesto pored svog imena zaslužuje zvezdicu, a takođe i pored imena njihovih šampiona, Novak je GOAT, sram neka bude ovce", napisao je Boldvin u odgovoru specijalizovanom sajtu za tenis "Reket"

Podsetimo, Đoković se povukao sa turnira u Montrealu nakon čega je prozvan od strane teniskog sajta "Reket" na društvenim mrežama, a brzo im je odgovorila i Jelena Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: