- Vesti -

Sapunica porodice Bekam: "Nikola je ljubomorna na pažnju koju Viktorija uvek dobija"

Zahlađenje odnosa između Viktorije i njene snajke Nikole ne jenjava, pa su se sada proširile glasine da one zapravo ne razgovaraju i da se istinski ne podnose.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto:EPA/Julio Munoz
Foto:EPA/Julio Munoz

Strani mediji pišu da su Viktorija Bekam i njena snajka Nicola Peltz na ratnoj nozi. Page Six navodi da Viktorija nije zadovoljna ljubavnim izborom svog sina Bekama, a dodaju i da joj Nikola nije dopustila da se uključi u planiranje venčanja.

Viktorija Bekam frustrirana zbog snajke; Povukla veze za Bruklina, a on ih traći i sluša samo tasta

"Ne mogu da podnesu jedna drugu i ne razgovaraju. Planiranje venčanja proteklo je u užasnoj atmosferi", rekao je za Page Six izvor blizak porodici.

"Nikola nije htela da njena buduća svekrva ima veze s planiranjem venčanja i nije htjela ni u šta da je uključi. Komunikacija je bila minimalna", rekao je isti izvor dodavši da ni Viktorija ni Dejvid Bekam nisu sa Bruklinom previše razgovarali u proteklih nekoliko meseci.

Page Six piše da je mogući razlog nesuglasica to što je Nikola ljubomorna na pažnju koju Viktorija uvek dobija te da nije htela da se isto dogodi i na dan njenog venčanja.

Bruklin Bekam i Nicola Peltz venčali su se ove godine u Palm na Biču na Floridi. Venčanje je održano na porodičnom imanju Peltzovih, a na njega je navodno potrošeno 27 miliona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu