Bez Ikardija na odmoru, gola i sa nepoznatim muškarcima; Vanda odlučila da se razvede

Čini se da je Vandi dosta svega i planira se razvede od poznatog fudbalera Maura Ikardija.

Život

Izvor: vecernji.hr

Četvrtak, 04.08.2022.

19:38

Bez Ikardija na odmoru, gola i sa nepoznatim muškarcima; Vanda odlučila da se razvede
Foto:EPA/ DANIEL DAL ZENNARO

Slavni bračni par izgleda nije uspeo da spasi brak, Mauro Ikardi i njegova supruga Vanda Nara trebali bi uskoro da se razvedu. Svetski mediji bruje o tome da je njihov odnos nepovratno narušen nakon što se saznalo kako nestašni argentinski fudbaler ima ljubavnicu, glumicu Mariju Suarez.

Otkriven kompromitujući snimak Vande Ikardi, nepoznati muškarac joj ljubi grudi VIDEO

Vanda je ipak uspela da oprosti neveru svom suprugu, jedno vreme su živeli u idiličnim odnosima i uživali u životu. Međutim, argentinski mediji tvrde da su došli do audio snimka prema koji potvrđuje da Vanda planira da se razvede od Ikardija.

Kraj drame između Vande i Maura - ona ponovo gola FOTO

"Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod s Maurom. Ostaću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i doneti ti sve što ti treba. Organizujem sve za razvod, ne mogu više da izdržim", govori glas u audiozapisu za kojeg mnogi tvrde da je reč o Vandi, a poruku je poslala ženi koja je radila za nju dok su živeli u Milanu. Da očigledno puno stvari u njihovom braku ne valja, dala je do znanja i sama Vanda koja je opet sklonila prezime Ikardi na svom Instagram profilu, a pre nekoliko dana šokirala je sve kada je na jednom koncertu nepoznatom muškarcu dopustila da joj ljubi grudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: