Srpski glumac pokraden – objavio snimak lopova koji "operiše" na Zvezdari VIDEO

Glumac Ivan Mihailović, poznat publici po ulogama u "Južnom vetru" i "Vojnoj akademiji", podelio je na svom nalogu na Instagramu snimak na kom se vidi da mu je lopov ukrao električni trotinet.

Život

Izvor: B92

Sreda, 03.08.2022.

11:57

Default images

Ivan je trotinet ostavio ispred ulaza, kako bi nakratko otišao do prodavnice po mleko, ne sluteći da će zbog te kupovine ostati bez prevoznog sredstva.

"Juče me je mleko koštalo više nego što sam planirao. Nikada mi niko ništa nije ukrao, sada prvi put. I mogu vam reći da je prilično glup osećaj. Ovaj isti tip je istog dana ukrao još dva bicikla i dve torbice na Zvezdari. Šerujte i vežite se, pozz", napisao je glumac.
Na snimku sa sigurnosne kamere koji je Ivan objavio prvo se vidi glumac kako ostavlja trotinet i ulazi u radnju. Nedugo potom, nepoznata osoba prolazi pored, uočava trotinet, ali nastavlja dalje. Nekoliko sekundi kasnije, on se vratio, ukrao trotinet i otišao svojim putem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: