Ibrahimović kupio mami stan na primorju: "Želim da mi deca odu u Hrvatsku"

Zlatan Ibrahimović (40) izdao je novu autobiografiju Adrenalin. U njoj spominje majku Jurku Gravić, rođenu u selu Prkos, koje se nalazi u zadarskom zaleđu pokraj Škabrnje.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.08.2022.

16:14

Ibrahimović kupio mami stan na primorju:
Foto: EPA/ LUCA ZENNARO

"Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga, gde joj žive dve sestre za koje je jako vezana, s kojima se godinama nije mogla videti. Zbog rata i svega ostalog. Drago mi je da je dobro. Srećna je tako, a od mene nikad ništa nije tražila. Želimo joj poslati Maksija i Vinsenta, same, bez mame i tate. Treba da nauče da budu samostalni. Želim da neko vreme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja ih može što šta naučiti", stoji u odlomku iz Adrenalina.

Zlatan Ibrahimović otvorio dušu: "Brat je izdahnuo preda mnom", "Ja sam Šveđanin ali i mešanac"

Zlatan i njegova nevenčana supruga Helena Seger su zajedno 18 godina i imaju sinove Maksimilijana (15) i Vinsenta (14).

Baka mu je poginula u bombardiranju Hrvatske

Jurka Gavrić je Zlatanovog oca Šefika upoznala u Švedskoj, gde su oboje emigrirali. Šefik je iz rodne Bijeljine 1977. otišao u Švedsku, a četiri godine potom dobili su Zlatana. Majka Jurka za život je zarađivala kao čistačica, a otac Šefik borio se s alkoholizmom, o čemu je i Zlatan javno govorio. Jurka i Šefik rastali su se kada je Zlatan imao dve godine. U ranije objavljenoj biografiji Ja sam Zlatan otkrio je kako mu je baka poginula u bombardiranju Hrvatske.

"Rat je bio čudna stvar. Nisam znao ništa o njemu. Nije mi bilo jasno zbog čega su mama i sestra obučene u crninu. To je bilo zbog bake koja je poginula u jednom bombardiranju u Hrvatskoj. Svi su bili tužni osim mene, mene nije bilo briga da li je neko Srbin ili Bošnjak ili šta već."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: