Šamar koji je odzvanjao širom sveta: Vil Smit se obratio javnosti VIDEO

Vil Smit je konačno prekinuo ćutanje povodom "šamara koji se čuo širom sveta".

Život

Izvor: B92

Petak, 29.07.2022.

16:44

Šamar koji je odzvanjao širom sveta: Vil Smit se obratio javnosti VIDEO
Foto: Profimedia

Ovogodišnji dobitnik Oskara za najboljeg glumca rekao je fanovima u skoro šestominutnom video-obraćanju da se "duboko kaje" zbog svojih postupaka na dodeli.

Smit je odgovorio na mnoga pitanja koja su mučila javnost ovih meseci, poput onih "zašto se nije izvinio Roku u svom govoru kad je primio nagradu", ili da li ga je supruga nagovorila da reaguje.

"Ne znam zašto nisam, sve se pomutilo u tom trenutku. Kris nije spreman da priča sa mnom, ali ovim putem ću se izviniti i njemu i njeogvoj majci", rekao je Smit i rekao da Džejda nije uticala na njegovu odluku da se popne na binu te večeri.

"Duboko se kajem i pokušavam da se kajem, a da se ne stidim sebe", kaže Smit u video-snimku.

"Ja sam ljudsko biće i napravio sam grešku i pokušavam da ne mislim o sebi kao o g**** od čoveka. Žao mi je zbog cele situacije", rekao je glumac, dodavši da se nada da svi mogu da budu prijatelji ponovo.

Smit je ošamario voditelja Кrisa Roka nakon što je on ispričao šalu na račun Smitove supruge Džejde Pinket Smit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: