Olena Zelenska o prozivkama zbog Voga: "Koristim svaku priliku..."

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska progovorila je nakon što su ona i njen suprug Voladimir Zelenski pozirali za modni časopis Vog, izazivajući kritike mnogih na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2022.

15:43

Olena Zelenska o prozivkama zbog Voga:
Foto:EPA/ SAUL LOEB / POOL

"Koristim svaku priliku da pričam o Ukrajini. Ovo je bila velika prilika. Milioni čitaju Vog i moja je dužnost bila da razgovaram direktno sa njima. Nisam navikla na pažnju. Svi se borimo i to je naš posao. I ja moram da radim i taj posao“, rekla je Olena u intervjuu za Bi-Bi-Si.

Ona je dodala da Ukrajinci nastoje da žive normalno u delovima zemlje koji su slobodni od ruskih trupa.

"Čak i vojnici govore svojim prijateljima da odu na kafu, pogledaju film, uživaju u miru koji imaju. Mi smo prvi ovde koji će vam dati taj mir. Kijev je miran grad, moramo da nastavimo da radimo čak i pod raketnim napadima. Nema života bez razvoja, moramo da nastavimo", dodala je ona.

Podsećanja radi, Olena Zelenska se našla na naslovnoj strani najnovijeg izdanja Vogua, a ona i njen suprug Vladimir Zelenski pozirali su za nekoliko fotografija u časopisu.

U intervjuu su govorili o sebi, svom braku i ratu u Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: