Viktorija Bekam frustrirana zbog snajke; Povukla veze za Bruklina, a on ih traći i sluša samo tasta

Stvari baš i ne teku glatko u porodici Bekam. Zahlađenje odnosa između Viktorije i njene snajke Nikole je nastalo još na samom venčanju, ali su se sada očigledno one udaljile još više.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2022.

15:46

Viktorija Bekam frustrirana zbog snajke; Povukla veze za Bruklina, a on ih traći i sluša samo tasta
Foto:EPA/ FACUNDO ARRIZABALAGA

Kako strani mediji navode do sukoba je prvobitno došlo kada je Nikola odbila da nosi kreacije Viktorije Bekam na venčanju, što je buduću svekrvu uvredilo. Sada se tumače njihova ponašanja na društvenim mrežama i dolazi se do zaključka da "bukti hladni rat" između njih dve. Naime, jedna drugoj ne lajkuju objave, niti objavljuju zajedničke slike, pa se tu negde ogleda njihov odnos.

Međutim, strani mediji takođe prenose da je došlo i do svađe između majke Viktorije i sina Bruklina. Kako stvari stoje, Bruklin nije došao na zakazana snimanja za brend "Superdry" iako mu je majka sredila da sa njima potpiše milionski vredan ugovor, a odradio je samo osam meseci kao model.

Prema izvoru britanskog magazina, Bruklin oseća da ga je majka "gurnula" da preuzme posao, a ona se zbog cele te situacije oseća nezadovoljno i frustrirano.

Izvori navode da je ona povukla velike veze za takav ugovor, samo da bi sinu obezbedila budućnost, imajući naravno samo najbolje namere. Za Viktoriju se navodi da nije zadovoljna načinom na koji se ovo projektuje na "brend Bekam" i prema izvoru, par smatra "velikim razočarenjem" da gleda kako njihov sin "traći ove prilike".

Pored toga, par se oseća potcenjenim s obzirom na to da je navodno veća verovatnoća da će Bruklin poslušati savet svog tasta, Nelsona Peltza, zbog kojeg se Viktorija i Dejvid osećaju potcenjeno.

"On i Nikola misle da znaju najbolje i imaju ambicije da sarađuju sa vrhunskim brendovima poput Gučija", nastavio je izvor.

"Naravno, Viktorija se sada oseća krivom što je pokušala da pomogne i pokušava da napravi korak unazad, ali njoj i Dejvidu je to zaista teško pada."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: