Bokiju 13 se pogoršalo stanje: Iz zatvora hitno prebačen u bolnicu

Šoumen Bojan Jovanovski – Boki 13 hospitalizovan je juče u gradskoj bolnici "Sv. Naum Ohridski" u Skoplju i zadržan je na lečenju, potvrdila je Uprava za izvršenje sankcija.

Život

Izvor: CDM

Utorak, 26.07.2022.

12:11

Default images

Precizirano je da je tokom dana osuđeniku Jovanovskom, posle zatraženog lekarskog pregleda, lekar zatvora "Idrizovo" izdao uput.

Advokat Bokija 13, Sašo Dukovski je za portal "A1on" rekao da se zdravstveno stanje Jovanovskog pogoršalo nakon što je prebačen u gore zatvorske uslove.

Prema rečima Dukovskog, u toku su lekarski pregledi posle kojih će biti poznato da li će Jovanovski biti operisan.

Jovanovski odranije ima hronične zdravstvene probleme sa stomakom, a ovo nije prvi put da je prebačen iz zatvora i zadržan na bolničkom lečenju.

Makedonski šoumen je od 23. juna 2021. u zatvoru "Idrizovo" na izdržavanju zatvorske kazne na koju je osuđen u slučaju "Reket".

Boki 13 je u tom sudskom postupku 18. juna 2020. osuđen na devet godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: