- Vesti -

Dep i dalje nije završio sa Amber Herd

Posle višenedeljnog sudskog procesa u Virdžiniji, Amber Herd je "osuđena" za klevetu, ali "je bila nagrađena" s dva miliona dolara za kontratužbu koju je uložila protiv Džonija Depa.

Izvor: 24sedam
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, kako zvezda uporno "poziva bivšeg nazad na sud", nezadovoljna rezultatima, prenose strani mediji, zvezda "Pitara sa Kariba" je rešio da podnese žalbu i "zakomplikuje joj put do tog novca". Prema dokumentima do kojih je došao "E!News", Dep je predao sve što je trebalo još 22. jula, sa namerom da poništi presudu od dva miliona.

" Za gospodina Depa, rezultati su i više nego dobri i odluka porote svakako govori sama za sebe. On smatra da je sada vreme da obe strane nastave dalje i prebole sve što se dogodilo", počeli su iz tima glumca za pomenute medije.

Ko god da pobedi, mi smo izgubili

Zatim, objasnili su - da je Amber problem.

"Međutim, ako Herodova nastavi s ulaganjem žalbe na čitavu presudu, naš klijent će podneti svoju sa namerom da sud razmotri kompletne spise i doslovno sva relevantna pravna pitanja", naglasili su.

Džoni Dep ponosno nosi srpsku kravatu; Miloš Biković oduševljen: "Skroman i pun poštovanja..." FOTO

Iz tima Amber Herd još nema ni traga ni glasa, tvrde pomenuti mediji, a mnogi su oni koji veruju da će na ovo prilično burno da odreaguje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 170 idi na stranu