Bred Pit obukao suknju – svi mu gledaju u noge, da li vam se sviđa? FOTO/ANKETA

Bred Pit bez sumnje odlično izgleda u svemu što obuče, a pažnju je dodatno privukao njegov modni izbor na berlinskoj projekciji njegovog nadolazećeg filma "Bullet Train".

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.07.2022.

11:47

Bred Pit obukao suknju – svi mu gledaju u noge, da li vam se sviđa? FOTO/ANKETA
Foto: Profimedia

Tako se 58-godišnji Pit odlučio za lepršavu smeđu suknju s odgovarajućim sakoom i ljubičastom lanenom košuljom na kopčanje. Izgled je upotpunio vojničkim čizmama, otkrivajući svoje potkolenice i nekoliko tetovaža koje retko pokazuje.

Na njegovom telu je i dosta tetovaža posvećenih bivšoj supruzi Anđelini Džoli, uključujući odgovarajući sanskrtski dizajn u čast njihovom sinu Medoksu, škrabotinu na leđima koju je napisala glumica i njen datum rođenja na kmerskom jeziku na donjem delu stomaka.
Foto: Profimedia
Inače, Pitov novi film "Bullet Train" prati pet ubica u vozu, a svima su dodeljene različite (ali povezane) misije. U filmu osim Pita glume Sandra Bulok, Džoi King, Zazi Bic i Bed Bani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: