Uzrok smrti nepoznat, pad niz stepenice bio koban: "Bojala se da ne dobije koronu"

Ivana Tramp, bivša supruga Donalda Trampa, preminula je juče u 74. godini. Kako su izgledali njeni poslednji dani, čega se najviše bojala poslednje dve godine, kao i šta je smatrala najvećim udarcem u životu otkrile su njene najbolje prijateljice Niki Haskel i Alisa Rover.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.07.2022.

10:37

Uzrok smrti nepoznat, pad niz stepenice bio koban:
Foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Ivana Tramp umrla je iznenada u četvrtak u svom stanu u Njujorku. Smrt se ne smatra sumnjivom, a zvaničnici kažu da se čini da je umrla prirodnom smrću. O svemu se oglasila i njena najbolja prijateljica Niki Haskel, sa kojom je Ivana trebalo da ide na putovanje u Sen Trope.

Ivanka Tramp slomljena nakon smrti majke: "Živela je život punim plućima"

Od početka pandemije nije izlazila iz stana

Niki Haskel je rekla da je ovo Ivanino putovanje trebalo da bude prvo od početka pandemije 2020. godine. Dodala je da je bivša supruga Donalda Trampa jedva izlazila iz kuće od početka pandemije, jer se bojala da se ne zarazi virusom, piše Pefdž siks (Page Six).

Niki Haskel je rekla da je Ivana napokon bila spremna da ponovo krene na putovanje i priznala je da se jako radovala odlasku u Evropu i čak je otkrila da su nedavno razgovarale o zajedničkom obilasku sveta.

.
Foto: Prinstcreen/ @alisaroever
"Ona je u petak trebalo da putuje u Sen Trope. Bilo bi to njeno prvo putovanje od pandemije. Bojala se da ne dobije virus. Bila je moja najbolja prijateljica. Upoznala sam je one noći kada je ona upoznala Donalda. Ne mogu da vam opišem koliko je bila fantastična, samo sjajna prijateljica i najneverovatnija, inspirativna osoba", rekla je Niki Haskel.

Buran život Ivane Tramp: Donald je osvojio kadilakom, njegovu ljubavnicu oterala, Zemana šokirala

"Razmišljale smo o putovanju oko sveta ovog januara. Jednostavno ne mogu da verujem", rekla je Niki Haskel, koja je otkrila da je Ivana ostala krajnje skrhana nakon što je njen četvrti suprug Rosano Rubikondi preminuo od raka kože u 49. godini, u novembru prošle godine. Uprkos tome što se par razveo 2009. godine, italijanski glumac nastavio je da viđa Ivanu s vremena na vreme sledećih nekoliko godina dok se konačno nisu zauvek rastali 2019. godine.

Sa njima je trebalo da putuje i prijateljica Alisa Rover, koja se takođe oglasila na Instagramu, slomljena od bola:

"Očajna sam. Za dva dana je trebalo da putujemo na jug Francuske. Srčani udar. RIP Ivana. Bile smo prijateljice 30 godina."

"Dobre grudi, nema mozga": Tramp je zbog nje ostavio suprugu Ivanu Uzrok smrti – pad niz stepenice?

Ivanu Tramp (73) pronašli su u njenom stanu na Aper Ist Sajdu u četvrtak nešto nakon 12 i 30 sati, saopštila je vatrogasna služba grada Njujorka.

Ivana je pronađena bez svesti i bez ikakvih reakcija na dnu stepenica u svom stanu na Menthetnu, javlja dopisnik Ej-Bi-Si njuza. Sumnja se na srčani udar, a policija istražuje da li je možda pala niz stepenice i da li je pad na bilo koji način uticao na ishod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: