Producent napao Brusa Vilisa i terao ga da glumi uprkos njegovoj bolesti

Producent Rendal Emet je navodno naterao Brusa Vilisa da nastavi snimanje filma "Midnight in the Switchgrass" uprkos njegovoj bolesti.

Život

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 04.07.2022.

18:50

Producent napao Brusa Vilisa i terao ga da glumi uprkos njegovoj bolesti
Foto:EPA/ WILL OLIVER

Kako je navedeno, slučaj se dogodio u septembru 2020. Emet je znao da Vilis ima poteškoća sa pamćenjem tekstova i izvođenjem vratolomija.

Bio je frustriran kada glumac nije uspeo da razvali vrata za potrebe snimanja. Iz tog razloga ga je verbalno napao, a zatim ljutito napustio set. Vilis je bio zbunjen i pitao je svoje kolege šta se upravo dogodilo, prenosi Entertainment Tonight.

Emet je negirao te tvrdnje i dodao da "nije upoznat sa činjenicom da se Vilisovo zdravlje pogoršalo". Međutim, producent Ališa Hejverlend rekla je da "samo neko ko je slep nije video koliko se Vilis mučio".

Inače, Emet od ranije ima loš glas u filmskoj industriji zbog navodnog neprimerenog ponašanja prema ženama i maltretiranja kolega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: