Privatan snimak Marije Zaharove dok jede jagode izazvao reakcije: "Ovo je sramotno" VIDEO

Novinar Kevin Rotrok video je na Telegramu snimak Marije Zaharove, portparolke Ministarstva spoljnih poslova Rusije, na kojem ona, ni manje ni više, jede jagode. On je taj video podelio na Tviteru i, kao što se očekivalo, dobio je mnogo reakcija.

Život

Izvor: index.hr

Nedelja, 03.07.2022.

18:40

Privatan snimak Marije Zaharove dok jede jagode izazvao reakcije:
Foto:EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

"Potparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova je ranije danas podelila ovaj video na Telegramu iz svoje bašte. 'Moja žetva', napisala je ona. Da su samo zaplene useva u Rusiji 2022. bile ograničene na ove jagode", napisao je Kevin ispod snimka.

Džonson jako stisnuo novozelandsku premijerku: "Beži i zatvori vrata"

Video Zaharove je u jednom danu na Tviteru pregledan 250.000 puta.

"Šta predstavljaju te jagode?", "Ovo je drsko i arogantno", "Da li je ovo za njen OnlyFans?", "Ona promoviše svoj posao sa strane", "Ko je ukrao te jagode?", "Ovo je veoma sramotno" , "Da li pokušava da izgleda seksi? Nije uspelo","Ovo je uznemirujuće", "Da li je ovo audicija za posao u PornHubu?", "Drago mi je da je napravila ovaj video, a ne Lavrov", su samo nekoliko od stotina komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: