Nikolina Pišek osudila postupke Miše Grofa: "Ne smem da napišem šta bi Vidoje uradio" FOTO

Nikolina Pišek je na Instagramu objavila da nikada nije očekivala da će postati regionalni fenomen i da će joj se javljati žene koje su prolazile "isto šikaniranje", ali i prokomentarisala sve postupke Miše Grofa.

Život

Izvor: B92

Subota, 02.07.2022.

11:11

Nikolina Pišek osudila postupke Miše Grofa:
Foto: Printscreen/TV Prva

"Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem 'tu smo' jer mi je inboks pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za decu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog", napisala je Nikolina.

Istakla je kako pretpostavlja kako bi pokojni Vidoje reagovao da zna za postupke svog oca.

Mediji: Nikolina prodaje najdražu uspomenu na Vidoja? Ne bira način da izađe iz finansijske krize

"Dobra udovica je samo mrtva udovica. Deca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvezde s neba. Ne smem da napišem šta bi učinio da zna za postupke svog oca, kažnjivo je samo i napisati", zaključila je Nikolina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: