Hit snimak – Maja Volk skače na trambolini: "Đipa na 40 stepeni", "Izigra se baka" VIDEO

Maja Volk zaista zaslužuje da joj skinemo kapu za vedar duh i pozitivnu energiju koju širi putem društvenih mreža, a na energiji, fizičkoj aktivnosti ovoj 63-godišnjakinji mogu da pozavide i mnogo mlađe žene, ali i muškarci. Kada pogledate njen najnoviji Instagram video, reći će vam se samo i zašto.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.07.2022.

20:47

Hit snimak – Maja Volk skače na trambolini:
Foto: Printscreen/TV Prva

Maja po ovim paklenim vrućinama skače na trambolini u svom dvorištu i poručuje da je "trambolina čudo", ali i čista "uživancija". Ako uzmemo u obzir i njenu vegansku ishranu zasnovanu na sirovom voću i povrću, ali i potrebu da svoje telo održava u top formi, jasno nam je zašto u sedmoj deceniji i posle opake borbe sa karcinomom grla izgleda vitkije i živahnije nego što bi iko očekivao kada uzme u obzir njenu godinu rođenja.

Ljudi su bili oduševljeni njenom idejom da na ovoj vrućini skakuće po mrežama ograđenoj dečjoj trampolini, ili kako je iskucao jedan od njenih pratilaca: "Đipa na 40 stepeni".

Bilo je i manje duhovitih, ali mnogo iskrenijih pohvala.

"Zavidim ti", "Bravo, ovo uopšte nije lako jer je podloga nestabilna", "Tako i ja skačem sa svojim unukama", pisalo je u komentarima ispod njene objave.

Pre 14 godina dobila je rak grla

Maja Volk se 2008. godine suočila sa karcinomom grla, zbog čega su joj odstranjeni grkljan i kapica na dušniku. Tom prilikom je izgubila 40 kilograma, a nakon što se oporavila, poptuno je promenila ishranu.

Izbacila je meso, prerađevine, ali i mlečne proizvode i svoje obroke bazirala isključivo na sirovom voću i povrću. Od tada se, kako je jednom prilikom rekla, preporodila, a ovakav vid ishrane često preporučuje svima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: