- Vesti -

Supruga Zelenskog o braku u ratnim uslovima: "Nije normalno, na pauzi smo"

Olena Zelenska, prva dama Ukrajine, progovorila je o svom privatnom životu i tome kako je rat uticao na brak sa ukrajinskim predsednikom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zelenska je dala intervju za CNN u kojem je otkrila da joj nije dopušteno da često viđa supruga, a kada ga i vidi, to je samo nakratko.

Olena Zelenska otkrila kad je poslednji put videla muža - rekao joj je samo dve reči

"Ovo nije normalno, to nije normalna veza, kad deca ne mogu da vide svog oca i moraju sa njim da razgovaraju telefonom… Zato je naša veza trenutno na pauzi, kao i veze većine Ukrajinaca", rekla je Zelenska. Zbog bezbednosnih razloga Olena se sa suprugom Volodimirom viđa samo povremeno i nakratko, a u prva dva meseca ruskog napada nisu se uopšte videli.

"Srećom, ta dva meseca, kada uopšte nisam mogla da vidim svog supruga, sada su prošlost. Sada mogu ponekad da ga vidim. Ne često i ne dugo, ali mogu fizički da ga osetim", kazala je prva dama Ukrajine i dodala da je rat koji je u toku uzeo veliki danak zemlji i da trenutno "ne može da vidi kraj njihove patnje".

I Zelenski i njegova supruga odbili su da napuste Ukrajinu otkako je Rusija pokrenula vojnu operaciju 24. februara, a u prva dva meseca rata, dok se porodica uopšte nije mogla viđati, Zelenski je živeo u svojoj kancelariji sa svojim osobljem, dok su Olena i njihovo dvoje dece od 17 i 9 godina bili smešteni na tajnu lokaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 169 idi na stranu