Digla se prašina zbog skupog odreska na podu Nusretovog restorana: "Pravilo pet sekundi" VIDEO

Snimak iz jednog restorana popularnog turskog kuvara Nusreta Gokčea, poznatog kao Salt Bae, koji je na lošem glasa zbog jako visokih cena hrane, deli se na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.06.2022.

08:38

Digla se prašina zbog skupog odreska na podu Nusretovog restorana:
Foto: Profimedia

Naime, mnoge je isprovocirala reakcija radnika restorana koji je, tokom pripremanja papreno skupog odreska, po kome je Nusret i postao poznat, oborio jedan komad mesa sa stola i samo nastavio da radi.

Turski kuvar prvi put progovorio u video-snimku: "Šta nije u redu s tvojim ustima, čoveče?"

Momak je ispred sebe imao tri odreska koje je trebalo da iseče, ali je jedan, zbog njegovog naglom pokreta rukom, završio na podu. Radnik je samo pogledao parče koje košta 270 dolara i nastavio da seče, a njegov kolega je pokupio meso.

Kulinarska senzacija ili apsolutno smeće? Nusret predstavio novi burger VIDEO

Video je za četiri dana skupio milion pregleda, a izazvao je i mnoštvo komentara na pomenutoj mreži. TikTokeri su, šaljivo ali i ironično, pisali:

"Znači, dva puta je naplatio odrezak", "Odrezak će se vratiti kao 'novi'", "Zašto nije mogao da se fokusira na rezanje?", "Sigurno plače u sebi", "Bube na podu su sigurno presrećne", "Pravilo od pet sekundi", "Tip je rekao: 'Šou mora da se nastavi", "Kažu 'donećemo vam novi', a donesu isti".
@zabed99 #fail #fyp #saltbae #viral #salt #turkiye #turkey #istanbul ♬ Oh No - Kreepa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: