Saznajemo – Goca Lazarević nije udarila čoveka kolima VIDEO

Popularna pevačica narodne muzike Goca Lazarević danas je doživela nezgodu kada je kolima krenula sa parkinga TV Prve na kojoj je gostovala.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2022.

14:55

Saznajemo – Goca Lazarević nije udarila čoveka kolima VIDEO
Foto: Printscreen/TV Prva

Iako su domaći mediji preneli da je Lazarević kolima udarila čoveka na parkingu, šef obezbeđenja u kompleksu je za naš portal demantovao te navode.

Pevačica je samo ogrebala tuđ auto koji je bio parkiran pored njenog vozila, nije udarila čoveka, niti povredila bilo koga, kaže nam izvor.

Pričinjena je minimalna šteta.

Mediji su danas pisali da je Goca Lazarević udarla čoveka kolima, a i prenosila se njena navodna izjava povodom ovog incidenta.

"Bože, ne znam šta mi je bilo, jutros sam polupala dve čaše i znala sam da da nešto mora da krene po zlu. Došla sam na dogovoreno gostovanje na jednu televiziju i tokom parkiranja udarila autom jednog radnika. O, Bože, ne znam više šta mi je, tačno ću da odustanem od vožnje", navodno je rekla Goca za Novu.

Goca Lazarević je gostovala jutros na televiziji Prva, a evo šta je radila neposredno pre incidenta na parkingu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: